Seritë 680

Rekorderi me diametër të vetërregullueshëm për tuba plastikë të thjeshtë dhe shumështresorë.

Shko te
680687.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi me diametër të vetërregullueshëm për tuba plastikë të thjeshtë dhe shumështresorë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–80 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me diametër të vetërregullueshëm për tuba plastikë të thjeshtë dhe shumështresorë. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø17,5–25. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–80 °C.
SCIP code
652e578e-8171-4bd7-ba5b-cb64ed3a86c0
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me diametër të vetërregullueshëm për tuba plastikë të thjeshtë dhe shumështresorë. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø19,5–25. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–80 °C.
SCIP code
cb48df6d-9d42-4d78-99b1-aac2853a02fa

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi