Серија 680

Самоприлагодлив приклучок со дијаметар за еднослојни и повеќеслојни пластични цевки.

Оди до
680687.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Самоприлагодлив приклучок со дијаметар за еднослојни и повеќеслојни пластични цевки.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–80 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Самоприлагодлив приклучок со дијаметар за еднослојни и повеќеслојни пластични цевки. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø17,5–25. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–80 °C.
SCIP code
652e578e-8171-4bd7-ba5b-cb64ed3a86c0
3D модели
Текст за опис
Самоприлагодлив приклучок со дијаметар за еднослојни и повеќеслојни пластични цевки. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø19,5–25. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–80 °C.
SCIP code
cb48df6d-9d42-4d78-99b1-aac2853a02fa

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi