Серија 948

Централна машка т-спојка.

Оди до
948400.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Централна машка т-спојка.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Централна машка т-спојка. Поврзување: Ga 1/2" (ISO 228-1) M, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: 23 p.1,5, крајниот излез.
SCIP code
c487bba7-f04f-4284-9d42-fd038e9c4e86

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi