Seritë 145

Bashkim me vulë.

Shko te
145001.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Bashkim me vulë.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkim me vulë. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje, Mbështetëse e sheshtë. Lidhjet: R 3/8" (EN 10226-1) M, dalje fundore.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkim me vulë. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, Mbështetëse e sheshtë. Lidhjet: R 1/2" (EN 10226-1) M, dalje fundore.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Bashkim me vulë. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje, Mbështetëse e sheshtë. Lidhjet: R 3/4" (EN 10226-1) M, dalje fundore.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkim me vulë. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje, Mbështetëse e sheshtë. Lidhjet: R 1" (EN 10226-1) M, dalje fundore.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkim me vulë. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, hyrje, Mbështetëse e sheshtë. Lidhjet: R 1" (EN 10226-1) M, dalje fundore.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkim me vulë. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, hyrje, Mbështetëse e sheshtë. Lidhjet: R 1 1/4" (EN 10226-1) M, dalje fundore.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi