Серија 145

Спојување со заптивка.

Оди до
145001.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Спојување со заптивка.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Спојување со заптивка. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови, Рамно седиште. Поврзување: R 3/8" (EN 10226-1) M, крајниот излез.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
3D модели
Текст за опис
Спојување со заптивка. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, Рамно седиште. Поврзување: R 1/2" (EN 10226-1) M, крајниот излез.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Спојување со заптивка. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, Рамно седиште. Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M, крајниот излез.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
3D модели
Текст за опис
Спојување со заптивка. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, Рамно седиште. Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M, крајниот излез.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Спојување со заптивка. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови, Рамно седиште. Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M, крајниот излез.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
3D модели
Текст за опис
Спојување со заптивка. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови, Рамно седиште. Поврзување: R 1 1/4" (EN 10226-1) M, крајниот излез.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi