Seritë 551

DISCAL, Ajruesi. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë.

Shko te
551705.png
551702_dim~-~page-1.png
551705_dim~-~page-1.png
551705_sez~-~page-1.png
551716_dim~-~page-1.png
551705.png
551702_dim~-~page-1.png
551705_dim~-~page-1.png
551705_sez~-~page-1.png
551716_dim~-~page-1.png
Shfaq në 3D
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Ajruesi. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Ajruesi. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
e2b144c6-e6b2-4fe3-8168-f0a54e6351ce
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Ajruesi. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
9416f7a8-2b2d-4632-8bd2-781599d7404e
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Ajruesi. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
a58e0ecc-bf49-4a08-9db6-13ee72a9353c
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Ajruesi. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë. Lidhjet: Ø 22, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
cd6dd690-7773-40bd-a39a-4a9e30ff30fa
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Ajruesi. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë. Lidhjet: Ø 28, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
1a3db48b-4891-4d78-97d5-9c4e6b3de17d

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator