Seritë 100

Çift lidhësash me majë për matjen e qarkullimit.

Shko te
100010.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift lidhësash me majë për matjen e qarkullimit.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Çift lidhësash me majë për matjen e qarkullimit. lidhjet: G 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi