Серија 100

Págőzópár gyorcsatlakózó tuvel püzásmérő mérőműszerhez valo azászázához.

Оди до
100010.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Págőzópár gyorcsatlakózó tuvel püzásmérő mérőműszerhez valo azászázához.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–110 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Págőzópár gyorcsatlakózó tuvel püzásmérő mérőműszerhez valo azászázához. Поврзување: G 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C.
SCIP code
be5f13ef-bd3f-419b-a61b-030f1397df65

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi