Серија 5351

Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ.

Оди до
535151.png
535151.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ.

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 25 bar
Среден температурен опсег: 2–40 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar
Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,28 mm
Материјал: месинг

Сертификати

DVGW DIN CERT
HY-CERT
ACS
SVGW
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Забелешка
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ. Поврзување: R 1/2" (EN 10226-1) M, синдикатот. Максимален притисок нагоре: 25 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,28 mm. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ. Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M, синдикатот. Максимален притисок нагоре: 25 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,28 mm. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ. Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M, синдикатот. Максимален притисок нагоре: 25 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,28 mm. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ. Поврзување: R 1/2" (EN 10226-1) M, синдикатот. Максимален притисок нагоре: 25 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,28 mm. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ. Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M, синдикатот. Максимален притисок нагоре: 25 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,28 mm. Материјал: месинг.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ. Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M, синдикатот. Максимален притисок нагоре: 25 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,28 mm. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти