221

Valvul termostatike radiatori e drejtë për gypa prej çeliku.

Përshkrimi: 

Valvul termostatike radiatori e drejtë e shndërrueshme dhe e përshtatshme për koka kontrolli termostatik (radiatorë)
E kromuar.
Për gypa prej çeliku (për gypa bakri të serisë 441).
Presioni maximal i punës: 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100°C

* SHVK-ja: Shkalla e rrjedhjes për valvulën e pajisur me kokë
kontrollit termostatik në pozicionin e hapjes maksimale.

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Aprovuar: 

  • E028

Drawings: 

Kodi

 

Kvs* (m3/h) t.o.

Paketë

Pako

221302

3/8"

1,05

1

20

221402

1/2"

1,52

1

20

221500

3/4" pa guarnicion prej gome

2,20

1

20

Produkte të ngjashme