455

Valvul termorregulluese për radiatorë dhe aktivues termoelektrik.

Përshkrimi: 

Valvul termorregulluese për radiatorë dhe aktivues termoelektrik.
E kromuar.
Linjë e fiksuar për sistemet njëgypëshe, e rregullueshme për sistemet dygypëshe.
Për gypa bakri, një dhe shumështresorë plastikë.
Largësia ndërboshtore: 40 mm.
Gypi zhytës prej tunxhi: 30 cm.
Presioni maksimal i punës: 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100°C.

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Drawings: 

Kodi

Radiator connection

Pipe connection

Kv (m³/h) one-pipe

Kv (m³/h) two-pipe 

Paketë

Pako

455400

1/2”

23 p.1,5

2,00

1,10

10

-

455500

3/4”

23 p.1,5

2,00

1,10

10

-

455600

1” D

23 p.1,5

2,00

1,10

10

-

455601

1” L

23 p.1,5

2,00

1,10

10

-

 

Produkte të ngjashme