401

Valvul radiatori këndore termorregulluese për gypa çeliku.

Përshkrimi: 

Valvul këndore e përshtatshme për koka kontrolli termostatik
(radiatorë) dhe aktivues termoelektrikë.
E kromuar.
Për gypa çeliku.
Presioni maximal i punës: 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100°C.

 

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Drawings: 

Kodi

 

Kv (m3/h)

Paketë

Pako

401302

3/8"

2,22

10

50

401402

1/2"

2,70

10

50

401500

3/4" pa guarnicion prej gome

3,36

5

25

401603

1" pa guarnicion prej gome

4,47

5

25

Produkte të ngjashme