425

Valvul radiatori këndore me rregullim paraprak për gypa bakri dhe plastikë.

Përshkrimi: 

Valvul këndore e përshtatshme për koka kontrolli termostatik
(radiatorë) dhe aktivues termoelektrikë.
Me rregullim paraprak.
E kromuar.
Për gypa prej bakri, plastik dhe shumështresor.
Presioni maximal i punës: 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100°C.

Shkarkime

Drawings: 

BIM model

Kodi

Radiator connection

Pipe connection

Paketë

Pako

425302

3/8"

23 p. 1,5

1

20

425402

1/2"

23 p. 1,5

1

20

Produkte të ngjashme