553

Valvul për mbushje automatike me lidhje me manometër ose me dalje për manometër.

Përshkrimi: 

Valvul për mbushje automatike
E pajisur me tapë manuale, me filtër dhe me valvul bllokuese.
Rregullimi i presionit: 0,3÷4 bar.
Presioni maksimal në përcjellës: 16 bar.
T.max e punës: 70°C.
Me matës presioni ose me mundësi lidhjeje me matës.

Shkarkime

Vizatime:

Kodi

 

Paketë 

Pako

553040 

1/2” me lidhje të matesit të presionit 1/4” F

1

10

553140 

1/2” me matës presioni

1

10

Produkte të ngjashme