302

Grup i përbërë nga ndarës ajri dhe aksesorë për sistem ngrohje.

Përshkrimi: 

Grup i përbërë nga ndarës ajri dhe aksesorë për sistem ngrohje.
I pajisur me ajrues, valvul sigurie dhe manometër.
T.max e punës: 110°C.
Deri në 50 kW.

Vizatime:

Kodi

 

 

Paketë

Pako

302631

 1” 

3 bar

1

10

Produkte të ngjashme