Seritë 559

Xhep me aksesor magnetik.

Shko te
559003.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Xhep me aksesor magnetik.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Xhep me aksesor magnetik.
SCIP code
409603ae-456f-4a96-8153-77f9e6b7faba

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi