Серија 559

Џеб со магнетна влошка.

Оди до
559003.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Џеб со магнетна влошка.

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Џеб со магнетна влошка.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi