Seritë 968

Vida qoshe me fileto të brendshme të bëra nga një aliazh rezistent ndaj dezincifikimit.

Shko te
968632.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Vida qoshe me fileto të brendshme të bëra nga një aliazh rezistent ndaj dezincifikimit.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Vida qoshe me fileto të brendshme të bëra nga një aliazh rezistent ndaj dezincifikimit. Lidhjet: Ø 32, hyrje. Lidhjet: Rp 1" (EN 10226-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
SCIP code
6f9e7783-e505-4996-b2ad-86fc6583f6de
Modele 3D
Teksti i tenderit
Vida qoshe me fileto të brendshme të bëra nga një aliazh rezistent ndaj dezincifikimit. Lidhjet: Ø 40, hyrje. Lidhjet: Rp 1 1/4" (EN 10226-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
SCIP code
95f3fefe-9569-4fbd-af50-49b79274007c

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi