Серија 968

Аголни завртки со внатрешен навој изработени од легура отпорна на децинцификација.

Оди до
968632.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Аголни завртки со внатрешен навој изработени од легура отпорна на децинцификација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 2–40 °C
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Аголни завртки со внатрешен навој изработени од легура отпорна на децинцификација. Поврзување: Ø 32, влезови. Поврзување: Rp 1" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
6f9e7783-e505-4996-b2ad-86fc6583f6de
3D модели
Текст за опис
Аголни завртки со внатрешен навој изработени од легура отпорна на децинцификација. Поврзување: Ø 40, влезови. Поврзување: Rp 1 1/4" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
95f3fefe-9569-4fbd-af50-49b79274007c

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi