Серија 887

Засилувачи за цевка.

Оди до
887120.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Засилувачи за цевка.

Сертификати

DVGW DIN CERT
SVGW

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Засилувачи за цевка. Поврзување: Ø 20x2.
3D модели
Текст за опис
Засилувачи за цевка. Поврзување: Ø 25x2,3.
3D модели
Текст за опис
Засилувачи за цевка. Поврзување: Ø 32x3.
3D модели
Текст за опис
Засилувачи за цевка. Поврзување: Ø 40x3,7.
3D модели
Текст за опис
Засилувачи за цевка. Поврзување: Ø 50x4,6.
3D модели
Текст за опис
Засилувачи за цевка. Поврзување: Ø 63x5,8.
3D модели
Текст за опис
Засилувачи за цевка. Поврзување: Ø 20x2,8.
3D модели
Текст за опис
Засилувачи за цевка. Поврзување: Ø 25x3,5.
3D модели
Текст за опис
Засилувачи за цевка. Поврзување: Ø 20x3.
3D модели
Текст за опис
Засилувачи за цевка. Поврзување: Ø 25x3.
3D модели
Текст за опис
Засилувачи за цевка. Поврзување: Ø 40x3.
3D модели
Текст за опис
Засилувачи за цевка. Поврзување: Ø 50x3.
3D модели
Текст за опис
Засилувачи за цевка. Поврзување: Ø 63x3,6.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi