Серија 886

Комплет за намалување.

Оди до
886022.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за намалување.

Сертификати

ACS
DVGW DIN CERT
SVGW

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Комплет за намалување. Поврзување: Ø 25, влезови. Поврзување: Ø 20, крајниот излез.
SCIP code
d7ec8162-05ce-4d27-9b9e-2b493b5be5e8
3D модели
Текст за опис
Комплет за намалување. Поврзување: Ø 32, влезови. Поврзување: Ø 25, крајниот излез.
SCIP code
61aac28d-0ccb-405b-be37-ffb05e3d53a1
3D модели
Текст за опис
Комплет за намалување. Поврзување: Ø 40, влезови. Поврзување: Ø 32, крајниот излез.
SCIP code
d4e124ff-b41d-4571-b303-6219a89ba334
3D модели
Текст за опис
Комплет за намалување. Поврзување: Ø 50, влезови. Поврзување: Ø 40, крајниот излез.
SCIP code
650b7f5d-2fed-46e5-842a-4bd9878ae5dd
3D модели
Текст за опис
Комплет за намалување. Поврзување: Ø 63, влезови. Поврзување: Ø 50, крајниот излез.
SCIP code
1f611bf8-12f8-4bf6-8186-497db7533662

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi