Seritë 5230

Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme, me fishek të zëvendësueshëm, për sistemet e centralizuara.

Shko te
523062.png
523052_dim~-~page-1.png
523062.png
523052_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme, me fishek të zëvendësueshëm, për sistemet e centralizuara.
Me valvula kontrolli dhe skaje të kompresuar.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar
Temperatura maksimale në hyrje: 85 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

ACS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e rregullimit të temperaturës Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme, me fishek të zëvendësueshëm, për sistemet e centralizuara. Me valvula kontrolli dhe skaje të kompresuar. lidhjet: Ø 22. Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–65 °C. Temperatura maksimale në hyrje: 85 °C. Kv: 4,5 m³/h. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme, me fishek të zëvendësueshëm, për sistemet e centralizuara. Me valvula kontrolli dhe skaje të kompresuar. lidhjet: Ø 28. Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–65 °C. Temperatura maksimale në hyrje: 85 °C. Kv: 6,9 m³/h. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi