Серија 5230

Прилагодлив термостатски вентил за мешање, со заменлив кертриџ, за централизирани системи.

Оди до
523062.png
523052_dim~-~page-1.png
523062.png
523052_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прилагодлив термостатски вентил за мешање, со заменлив кертриџ, за централизирани системи.
Со неповратни вентили и краеви за компресија.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 14 bar
Максимална влезна температура: 85 °C
Материјал: месинг

Сертификати

ACS

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Температурен опсег за прилагодување Kv
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, со заменлив кертриџ, за централизирани системи. Со неповратни вентили и краеви за компресија. поврзување: Ø 22. Максимален работен притисок: 14 bar. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. Максимална влезна температура: 85 °C. Kv: 4,5 m³/h. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање, со заменлив кертриџ, за централизирани системи. Со неповратни вентили и краеви за компресија. поврзување: Ø 28. Максимален работен притисок: 14 bar. Температурен опсег за прилагодување: 30–65 °C. Максимална влезна температура: 85 °C. Kv: 6,9 m³/h. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi