Seritë 2527

Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme kundër çmërsit, për sisteme termike diellore.

Shko te
252714.png
252714_sez~-~page-1.png
252714_dim~-~page-1.png
252714.png
252714_sez~-~page-1.png
252714_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme kundër çmërsit, për sisteme termike diellore.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

WRAS
ACS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e rregullimit të temperaturës Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme kundër çmërsit, për sisteme termike diellore. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–55 °C. Kv: 1,5 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
47a22665-0ce9-4759-8a4c-a4dd76b7ddc3
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme kundër çmërsit, për sisteme termike diellore. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–55 °C. Kv: 1,7 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
9bda3acc-1dd2-4c52-a6d7-7ce2408de30a

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart