Серија 2527

Прилагодлив термостатски вентил за мешање против изгореници, за соларни термални системи

Оди до
252714.png
252714_sez~-~page-1.png
252714_dim~-~page-1.png
252714.png
252714_sez~-~page-1.png
252714_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прилагодлив термостатски вентил за мешање против изгореници, за соларни термални системи

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

WRAS
ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување Kv
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање против изгореници, за соларни термални системи Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–55 °C. Kv: 1,5 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
47a22665-0ce9-4759-8a4c-a4dd76b7ddc3
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање против изгореници, за соларни термални системи Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–55 °C. Kv: 1,7 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
9bda3acc-1dd2-4c52-a6d7-7ce2408de30a

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти