Seritë 610

Valvul përzierëse flutur me tre drejtime, me lidhje të filetuara.

Shko te
610005.png
610005_dim~-~page-1.png
610005.png
610005_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul përzierëse flutur me tre drejtime, me lidhje të filetuara.
Seria e rëndë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–110 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse flutur me tre drejtime, me lidhje të filetuara. Seria e rëndë. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–110 °C. Kv: 7,5 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse flutur me tre drejtime, me lidhje të filetuara. Seria e rëndë. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–110 °C. Kv: 11,9 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse flutur me tre drejtime, me lidhje të filetuara. Seria e rëndë. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–110 °C. Kv: 16,8 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse flutur me tre drejtime, me lidhje të filetuara. Seria e rëndë. Lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–110 °C. Kv: 30 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse flutur me tre drejtime, me lidhje të filetuara. Seria e rëndë. Lidhjet: G 2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–110 °C. Kv: 45 m³/h.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse flutur me tre drejtime, me lidhje të filetuara. Seria e rëndë. Lidhjet: G 2 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–110 °C. Kv: 72 m³/h.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi