Seritë 554

Valvul për mbushje automatike për prurje të mëdha, me dy valvula bllokuese, me valvul kontrolli.

Shko te
554040.png
554040_dim~-~page-1.png
554040_sez~-~page-1.png
554040.png
554040_dim~-~page-1.png
554040_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul për mbushje automatike për prurje të mëdha, me dy valvula bllokuese, me valvul kontrolli.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–60 °C
Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar

Certifikimet

PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul për mbushje automatike për prurje të mëdha, me dy valvula bllokuese, me valvul kontrolli. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–60 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar.
SCIP code
b0a1c4fe-36c4-4b3a-a163-3c672dc8abc7
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul për mbushje automatike për prurje të mëdha, me dy valvula bllokuese, me valvul kontrolli. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–60 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar.
SCIP code
4bf407fc-bc3c-45df-8c06-2ed36d51af5e
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul për mbushje automatike për prurje të mëdha, me dy valvula bllokuese, me valvul kontrolli. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–60 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar.
SCIP code
c7209bf2-ae2e-47f8-9dec-c75369496a0b

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi