Seritë 341

Valvul manuale radiatori. Version i drejtë.

Shko te
341402.png
341302_dim~-~page-1.png
341402.png
341302_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul manuale radiatori. Version i drejtë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul manuale radiatori. Version i drejtë. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, lidhje e drejtë, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 1,32 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
8331da42-b020-454e-9866-c1fed61bcd37
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul manuale radiatori. Version i drejtë. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, lidhje e drejtë, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 2,17 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
7ac9f108-dd57-4fbc-8db2-74ace13cbc0f

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi