Серија 341

Рачен вентил на радијаторот. Права верзија.

Оди до
341402.png
341302_dim~-~page-1.png
341402.png
341302_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Рачен вентил на радијаторот. Права верзија.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kv
3D модели
Текст за опис
Рачен вентил на радијаторот. Права верзија. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, директно поврзување, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,32 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
8331da42-b020-454e-9866-c1fed61bcd37
3D модели
Текст за опис
Рачен вентил на радијаторот. Права верзија. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, директно поврзување, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 2,17 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
7ac9f108-dd57-4fbc-8db2-74ace13cbc0f

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi