Seritë 338

Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik.

Shko te
338415.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik.
Lidhje me mbërthim me shtytje për tubat e fortë dhe prej bakri të pjekur Ø 15 ose për kodin fundor 936415.
Version këndor.
Me lidhje me kapëse.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. Lidhje me mbërthim me shtytje për tubat e fortë dhe prej bakri të pjekur Ø 15 ose për kodin fundor 936415. Version këndor. Me lidhje me kapëse. lidhja e tubave: G 1/2" A (ISO 228-1) M, Ø 15, hyrje. lidhja e radiatorit: Ga 1/2" (ISO 228-1) M, Ø 15, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 2,7 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
321c1776-5fcc-423b-98e9-3072dfe68934

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi