Seritë 132

Valvul balancuese me fluksometër.

Shko te
132060.png
132060_dim~-~page-1.png
132060.png
132060_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul balancuese me fluksometër.

PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit
Materialet: Gize

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e funksionimit të shpejtësisë së rrjedhës
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul balancuese me fluksometër. Lidhjet: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Gama e funksionimit të shpejtësisë së rrjedhës: 6–24 m³/h. Materialet: Gize.
SCIP code
cb753e9f-0218-47fb-85d5-a048c3c408ee
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul balancuese me fluksometër. Lidhjet: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Gama e funksionimit të shpejtësisë së rrjedhës: 8–32 m³/h. Materialet: Gize.
SCIP code
80cd2dc8-7d5f-4126-b3ba-28c08727e9d3
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul balancuese me fluksometër. Lidhjet: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Gama e funksionimit të shpejtësisë së rrjedhës: 12–48 m³/h.
SCIP code
467b3baa-3b40-47dc-9fa8-a36d00f9e95e

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi