Серија 132

Балансирачки вентил со мерач на проток.

Оди до
132060.png
132060_dim~-~page-1.png
132060.png
132060_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Балансирачки вентил со мерач на проток.

PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -10–110 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол
Материјал: леано железо

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Работен опсег на брзина на проток
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил со мерач на проток. Поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Работен опсег на брзина на проток: 6–24 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
cb753e9f-0218-47fb-85d5-a048c3c408ee
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил со мерач на проток. Поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Работен опсег на брзина на проток: 8–32 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
80cd2dc8-7d5f-4126-b3ba-28c08727e9d3
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Балансирачки вентил со мерач на проток. Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Работен опсег на брзина на проток: 12–48 m³/h.
SCIP code
467b3baa-3b40-47dc-9fa8-a36d00f9e95e

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi