Seritë 964

T-copë vidhosje.

Shko te
964032.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

T-copë vidhosje.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
T-copë vidhosje. Lidhjet: Ø 20. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
SCIP code
d3e0db80-3b74-44f6-a8ee-f44b9a4850bd
Modele 3D
Teksti i tenderit
T-copë vidhosje. Lidhjet: Ø 25. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
SCIP code
ba744287-a894-4922-91c1-d3a013216b2e
Modele 3D
Teksti i tenderit
T-copë vidhosje. Lidhjet: Ø 32. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
SCIP code
9a65d32a-69c1-4ab4-8c33-0d4054b41d6a
Modele 3D
Teksti i tenderit
T-copë vidhosje. Lidhjet: Ø 40. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
SCIP code
d5373021-73cb-4d64-8b10-c6befe391131
Modele 3D
Teksti i tenderit
T-copë vidhosje. Lidhjet: Ø 50. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
SCIP code
e0b2d2e1-4326-4d11-9f31-945ddf04b02c

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi