Серија 964

Навртување Т-парче.

Оди до
964032.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Навртување Т-парче.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 2–40 °C
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Навртување Т-парче. Поврзување: Ø 20. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
d3e0db80-3b74-44f6-a8ee-f44b9a4850bd
3D модели
Текст за опис
Навртување Т-парче. Поврзување: Ø 25. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
ba744287-a894-4922-91c1-d3a013216b2e
3D модели
Текст за опис
Навртување Т-парче. Поврзување: Ø 32. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
9a65d32a-69c1-4ab4-8c33-0d4054b41d6a
3D модели
Текст за опис
Навртување Т-парче. Поврзување: Ø 40. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
d5373021-73cb-4d64-8b10-c6befe391131
3D модели
Текст за опис
Навртување Т-парче. Поврзување: Ø 50. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
e0b2d2e1-4326-4d11-9f31-945ddf04b02c

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi