Seritë 130

Stacioni elektronik për matjen e shpejtësisë të fluksit dhe presionit diferencial.

Shko te
130005.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Stacioni elektronik për matjen e shpejtësisë të fluksit dhe presionit diferencial.

Të dhënat teknike

Gama e matjes: 0–1000 kPa
Presioni maksimal i funksionimit (statik): 1000 kPa
Furnizimi me energji elektrike: me bateri

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Stacioni elektronik për matjen e shpejtësisë të fluksit dhe presionit diferencial. Gama e matjes: 0–1000 kPa. Presioni maksimal i funksionimit (statik): 1000 kPa. Furnizimi me energji elektrike: me bateri.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Stacioni elektronik për matjen e shpejtësisë të fluksit dhe presionit diferencial. Gama e matjes: 0–1000 kPa. Presioni maksimal i funksionimit (statik): 1000 kPa. Furnizimi me energji elektrike: me bateri.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Smart Balancing
Smart Balancing
Lëviz poshtë-lart