Серија 130

Станица за мерење на електронски проток и диференцијален притисок.

Оди до
130005.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Станица за мерење на електронски проток и диференцијален притисок.

Технички податоци

Мерен опсег: 0–1000 kPa
Максимален работен притисок (статички): 1000 kPa
Напојување со електрична енергија: со батерија

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Станица за мерење на електронски проток и диференцијален притисок. Мерен опсег: 0–1000 kPa. Максимален работен притисок (статички): 1000 kPa. Напојување со електрична енергија: со батерија.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Станица за мерење на електронски проток и диференцијален притисок. Мерен опсег: 0–1000 kPa. Максимален работен притисок (статички): 1000 kPa. Напојување со електрична енергија: со батерија.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Smart Balancing
Smart Balancing
Врти