Seritë 5463

DIRTMAG, Separator papastërtish me magnet.

Shko te
546315.png
546315_dim~-~page-1.png
546315.png
546315_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Separator papastërtish me magnet.

Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

PCT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet. Me izolim. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
c18c70f2-6fd3-4559-9bdc-fc2f2fe2a930
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet. Me izolim. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
ddb2e047-7a2d-4dfc-b063-8032674fef51
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet. Me izolim. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
c18531e6-6368-490e-9b18-e7c725f11990
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet. Me izolim. Lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
5bd1e134-debc-47d3-874c-76423338bbe9
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet. Me izolim. Lidhjet: G 2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
92cab4da-8f58-41a3-8129-574f1b7a6c15

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi