Seritë 5453

DIRTMAGPLUS®, Pajisje shumëfunksionale me separator papastërtish dhe filtër.

Shko te
545375.png
545375_dim~-~page-1.png
545375.png
545375_dim~-~page-1.png
Shfaq në 3D
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pajisje shumëfunksionale me separator papastërtish dhe filtër.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C
Materialet: Teknopolimer

Certifikimet

PCT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pajisje shumëfunksionale me separator papastërtish dhe filtër. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Materialet: Teknopolimer.
SCIP code
4d84b6f5-2464-44f2-9cef-d058959e7e04
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Pajisje shumëfunksionale me separator papastërtish dhe filtër. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Materialet: Teknopolimer.
SCIP code
e4228548-f43a-44cc-b5de-8c4e12d50311
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Pajisje shumëfunksionale me separator papastërtish dhe filtër. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Materialet: Teknopolimer.
SCIP code
61ed2d20-d446-4080-bf70-b23034cb8151
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pajisje shumëfunksionale me separator papastërtish dhe filtër. Lidhjet: Ø 22. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Materialet: Teknopolimer.
SCIP code
fc694b7d-8d4a-4f78-981f-b4958af8df69
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pajisje shumëfunksionale me separator papastërtish dhe filtër. Lidhjet: Ø 28. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Materialet: Teknopolimer.
SCIP code
8b81990c-8875-415b-80ad-6fb0eb8e2dab

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi