Серија 5453

DIRTMAGPLUS®, Мултифункционален уред со сепаратор за нечистотија и цедалка.

Оди до
545375.png
545375_dim~-~page-1.png
545375.png
545375_dim~-~page-1.png
Прикажи во 3D
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Мултифункционален уред со сепаратор за нечистотија и цедалка.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 3 bar
Среден температурен опсег: 0–90 °C
Материјал: технополимер

Сертификати

PCT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Мултифункционален уред со сепаратор за нечистотија и цедалка. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Материјал: технополимер.
SCIP code
4d84b6f5-2464-44f2-9cef-d058959e7e04
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Мултифункционален уред со сепаратор за нечистотија и цедалка. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Материјал: технополимер.
SCIP code
e4228548-f43a-44cc-b5de-8c4e12d50311
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Мултифункционален уред со сепаратор за нечистотија и цедалка. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Материјал: технополимер.
SCIP code
61ed2d20-d446-4080-bf70-b23034cb8151
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Мултифункционален уред со сепаратор за нечистотија и цедалка. Поврзување: Ø 22. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Материјал: технополимер.
SCIP code
fc694b7d-8d4a-4f78-981f-b4958af8df69
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Мултифункционален уред со сепаратор за нечистотија и цедалка. Поврзување: Ø 28. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Материјал: технополимер.
SCIP code
8b81990c-8875-415b-80ad-6fb0eb8e2dab

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi