Додатоци за цедалка.

Оди до
F49474-BL.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Додатоци за цедалка.

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
Додатоци за цедалка.
3D модели
Текст за опис
Додатоци за цедалка.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi