Дополнителна опрема за дополнување на системот и испуст на системот како и додатоци за филтерот за DIRTMAGPLUS® серија 5453.

Оди до
F49476.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Дополнителна опрема за дополнување на системот и испуст на системот како и додатоци за филтерот за DIRTMAGPLUS® серија 5453.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Дополнителна опрема за дополнување на системот и испуст на системот како и додатоци за филтерот за DIRTMAGPLUS® серија 5453.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi