Vegla aksesore për mbushjen dhe shpërlarjen e qarkut për pajisjen DIRTMAGPLUS® e serisë 5453.

Shko te
F49476.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Vegla aksesore për mbushjen dhe shpërlarjen e qarkut për pajisjen DIRTMAGPLUS® e serisë 5453.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Vegla aksesore për mbushjen dhe shpërlarjen e qarkut për pajisjen DIRTMAGPLUS® e serisë 5453.
SCIP code
7c160b15-5bb0-43b0-8a88-470bf6504c3e

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi