Seritë 547

Separator ajri.

Shko te
547400.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Separator ajri.

Të dhënat teknike

Lustër: e veshur
Materialet: Çelik

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Separator ajri. Lidhjet: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Lustër: e veshur. Materialet: Çelik.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Separator ajri. Lidhjet: DN 125 (EN 1092-1) PN 16. Lustër: e veshur. Materialet: Çelik.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi