Серија 547

Сепаратор на воздух.

Оди до
547400.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Сепаратор на воздух.

Технички податоци

Завршница: обложена
Материјал: челик

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Сепаратор на воздух. Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Завршница: обложена. Материјал: челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Сепаратор на воздух. Поврзување: DN 125 (EN 1092-1) PN 16. Завршница: обложена. Материјал: челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi