Seritë 538

Rubinet shkarkimi me lidhje zorre dhe kapuç.

Shko te
538405.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rubinet shkarkimi me lidhje zorre dhe kapuç.
Pajisur me levë manuale.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rubinet shkarkimi me lidhje zorre dhe kapuç. Pajisur me levë manuale. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C.
SCIP code
eca5975b-cd5d-4a0b-8bdb-43d9c3909b2e

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi