Серија 538

Одводен вентил со приклучок за црево и капаче.

Оди до
538405.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Одводен вентил со приклучок за црево и капаче.
Комплет со рачна рачка.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–110 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Одводен вентил со приклучок за црево и капаче. Комплет со рачна рачка. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C.
SCIP code
eca5975b-cd5d-4a0b-8bdb-43d9c3909b2e

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi