Seritë 690

Rubinet me tre drejtime për manometrin kryesor INAIL.

Shko te
690200.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rubinet me tre drejtime për manometrin kryesor INAIL.
Përputhet me standardet INAIL (më parë ISPESL).

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 15 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rubinet me tre drejtime për manometrin kryesor INAIL. Përputhet me standardet INAIL (më parë ISPESL). Lidhjet: G 1/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 15 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C.
SCIP code
632ea143-a4d9-47b2-99b9-be776e0d7532
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rubinet me tre drejtime për manometrin kryesor INAIL. Përputhet me standardet INAIL (më parë ISPESL). Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 15 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C.
SCIP code
632ea143-a4d9-47b2-99b9-be776e0d7532
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rubinet me tre drejtime për manometrin kryesor INAIL. Përputhet me standardet INAIL (më parë ISPESL). Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 15 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C.
SCIP code
632ea143-a4d9-47b2-99b9-be776e0d7532

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi