Серија 690

Разделник на три страни за INAIL главен манометар.

Оди до
690200.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Разделник на три страни за INAIL главен манометар.
Сообразува со стандардите на INAIL (претходно ISPESL).

Технички податоци

Максимален работен притисок: 15 bar
Среден температурен опсег: 5–90 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Разделник на три страни за INAIL главен манометар. Сообразува со стандардите на INAIL (претходно ISPESL). Поврзување: G 1/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 15 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C.
SCIP code
632ea143-a4d9-47b2-99b9-be776e0d7532
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Разделник на три страни за INAIL главен манометар. Сообразува со стандардите на INAIL (претходно ISPESL). Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 15 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C.
SCIP code
632ea143-a4d9-47b2-99b9-be776e0d7532
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Разделник на три страни за INAIL главен манометар. Сообразува со стандардите на INAIL (претходно ISPESL). Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 15 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C.
SCIP code
632ea143-a4d9-47b2-99b9-be776e0d7532

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi