Seritë 603

Rubinet kopshti, i tipit sferik, me pajisje sigurie kundër ngricës.

Shko te
603450.png
603450_dim~-~page-1.png
603450_sez~-~page-1.png
603450.png
603450_dim~-~page-1.png
603450_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rubinet kopshti, i tipit sferik, me pajisje sigurie kundër ngricës.

PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës së ambientit: -30–90 °C
Temperatura e ndezjes: 3 °C
Temperatura e fikjes: 4 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rubinet kopshti, i tipit sferik, me pajisje sigurie kundër ngricës. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës së ambientit: -30–90 °C. Temperatura e ndezjes: 3 °C. Temperatura e fikjes: 4 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
f39094ec-8114-4d3f-bcd5-4b91d5d23d0e

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi