Seritë 603

Pjesë këmbimi për grupin antifriz.

Shko te
F89046C.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pjesë këmbimi për grupin antifriz.
Për kodin 603450.

Të dhënat teknike

Lustër: krom

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesë këmbimi për grupin antifriz. Për kodin 603450. Lustër: krom.
SCIP code
a74954d0-0789-4511-88f6-5f7106cf3bff

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi